Veselský pohár 2019

Vždy, když jsem byla na závodech ve Veselí, krásně svítilo sluníčko a jaro se ukázalo v plné síle. V letošním roce to nebylo jinak. Jasno, sluníčko, zelená tráva, rozkvetlé stromy a kačenky na Lužnici :-) Veselí se nám představilo v jarní pohodě. My jsme si udělali výlet a jeli si vyzkoušet nové výkonnostní sestavy. Nijak moc jsme nepomýšleli na skvělá umístění, jelikož máme nové choreografie a nemáme to ještě zažité :-)

... a přesně to se i ukázalo. Tolik zapomínání za jediný den jsme ještě nezažili! Sestavy předvedla snad jediná Anežka naprosto bezchybně a s úsměvem. I s pádem z kladiny obsadila krásné 5. místo. Anežce se sestavy moc líbí a úplně nejvíc nejúžasnější měla přeskok, kde získala nejvyšší známku ze všech závodnic :-) Krásně cvičila i Jasmínka, ta byla nakonec šestá, také s pádem. To ještě vylepšíme :-) Navíc jsme přišli na několik chyb v sestavách a ty hodně rychle opravíme.

No a největší úspěch tentokrát slavila děvčata v kategorii VS0B Julinka a Barča - obě vezou domů krásný pohár a své sestavy nám ještě jednou předvedou na Přeborech Prahy.

Byl to opravdu dlouhý, ale hezký den. Děvčata se jistě těší na další trénink a na možnost doladit sestavy. Takže vzhůru do toho:-)

Velké poděkování patří Karlovi a Barče. Barča krásně odbodovala bradla :-D a Karel kromě toho, že lítal od nářadí k nářadí stačil i natočit nějaká ta videa a nafotit pár obrázků.