Velikonoční soustředění 2019

Byly to pro nás a naše gymnastky ze závodních oddílů  Velikonoční prázdniny plné sluníčka a sportu.  Také ale plné dřiny, mozolů, modřin a  potu. Připravujeme se poctivě na Přebory Prahy a trénujeme jak jen to jde. Když jsem se dozvěděla, že děti mají hoooodně dlouhé prázdniny a uvědomila si, že přijdeme o dva tréninky, nešlo jinak, než zařadit do programu Velikonoční soustředění. Využili jsme toho, že v tělocvičně nikdo nebyl a naplánovali jsme našim gymnastkám dost náročný tréninkový program. Od rána do pěti hodin odpoledne jsme poctivě trénovali, jen s malou pauzou na oběd. V sobotu po tréninku jsme si šli zaplavat do bazénu a v neděli dopoledne jsme odjeli do Dobřichovic. Nejprve jsme si zabruslili kolem Berounky a pak jsme šli trénovat do dobřichovické, gymnastické haly. Náš tým doplnila děvčata z Říčan a cvičení probíhalo společně.

Některá z děvčat využila možnosti přespání v hale a tak prožila v tělocvičně den i noc :-) a cvičilo se i v pyžámku :-)  Musím konstatovat, že holky byly opravdu vzorné. Je vidět, že již mají podobné akce v malíčku, a tak večer (i díky únavě) neprobíhaly žádné bujaré oslavy jara, ale holky zalezly do spacáků a spaly jako nemluvňata. Určitě to pro ně bylo hodně náročné (třetí den usínaly kde to jen šlo), ale zvládly to všechy na jedničku s hvězdičkou :-)

Ráda bych poděkovala rodičům, kteří nám pomáhali s dopravou. Moc jsme vděčni za svačiny a občerstvení od Restaurace v Lázních a děkuji moc i trenérům, kteří se aktivně zapojili a zajistili dětem program a trénink. Myslím, že jsme si to všichni (ač řádně utahaní) opravdu užili a doufám, že to bude na Přeborech Prahy vidět a náš důkladný trénink přinese ovoce v podobě splněných výkonnostních stupňů a v nejlepším případě i nějaké ty nominace na MČR :-)

Já osobně se již moc těším na nedělní závody v Horních Počernicích :-)