SPORTOVEC ROKU 2019/2020

S novou halou pro Vás připravujeme mnoho zajímavých akcí, jednou z nich je SPORTOVEC ROKU 2019/2020!

CÍL PROGRAMU

Cílem tohoto programu je motivovat naše členy k závodní činnosti, k lepší docházce, k fair play, soutěživosti, snaze, dobrému chování a vystupování. Zároveň je to příležitost, aby se děti lépe poznaly i mezi sebou. Vítěz navíc vyhraje různé slevy na naše GT akce, ale o tom více níže :).
 

PŘIHLÁŠKA

Přihlásit se může každý člen našeho oddílu, který má zájem se této soutěže účastnit. Přihlášku posílají rodiče online. Formulář naleznete ZDE. Pozor! Přihlášky přijímáme pouze do 24. listopadu 2019!
 

NOMINACE

Po zaslání přihlášek trenéři jednotlivých oddílů nominují sportovce do hlavního kola soutěže. Upozorňujeme, že nejde pouze o sportovní výsledky, ale též o docházku, sportovní chování, snahu atd. Šanci být nominovaný má každý! Jména nominovaných sportovců se dozvíte na oddílových Mikulášských závodech 7. a 8. prosince 2019!
 

GT KEMP 2020

Aby se nominované děti mezi sebou lépe poznaly a měly následně právo hlasovat, budou se muset zúčastnit alespoň jednoho GT Kempu. Termíny jsou předběžně: 8. února 2020 a 4. dubna 2020. Upozorňujeme, že termíny se mohou změnit. Tento kemp bude jednodenní. Budeme sportovat, poznávat se nejen s dětmi, ale i s jinými trenéry a naučíme se nové cviky!
 

HLASOVÁNÍ

Hlasovat budou trenéři a nominované děti. Právo hlasovat má pouze ten, kdo se účastní alespoň jednoho GT Kempu, aby ostatní děti poznal a měl tak objektivní pohled. Předběžný termín pro hlasování je 4. dubna 2020 po skončení GT Kempu.
 

VÍTĚZ

Vítězem se stane nominovaný sportovec s největším počtem hlasů! Vítěz nesmí být další rok nominován a ani se nesmí přihlásit.
 

VYHLÁŠENÍ

Slavnostní vyhlášení proběhne na naší GT Akademii 2020!!!
 

CENY

Jistě Vás zajímá, co takový SPORTOVEC ROKU 2019/2020 může vyhrát?!
 
  • Trofej s nápisem GT Sportovec roku 2019/2020 a jménem vítěze
  • Korunku/korunu
  • Šerpu s nápisem SPORTOVEC ROKU 2019/2020
  • Fotku na nástěnce
  • Fotku a článek na stránkách spolku
  • PRO RODIČE(!!!): Slevový kupón na příští pololetí (50% sleva z ceny příspěvků na 2. pololetí 2020)
  • Sleva na víkendová soustředění 10%
  • Další věcné ceny od našich sponzorů
Cenu samozřejmě dostanou i všichni nominovaní sportovci!!!
 
Neváhejte a přihlašte se do naší soutěže co nejdříve!