Šestajovické gymnastky již začaly trénovat!

Šestajovické gymnastky již začaly trénovat!

Do sportovní haly docházejí do různých oddílů dle výkonnosti a věku. V pondělí a ve středu cvičí
nejmladší děvčata ve věku 5-7 let, a to v oddílu přípravky. Starší gymnastky chodí prověřovat své schopnosti a dovednosti do oddílu mladších a starších žákyň (v pondělí a v pátek). Závodní oddíl cvičí 3x v týdnu a připravuje se na závody a akce ČGF. Přesný rozpis tréninků je uveřejněn na stránkách oddílu www.gymnastikasestajovice.cz

Tělocvična má veškeré potřebné vybavení pro sportovní gymnastiku, závodní bradla, kladiny, akrobatickou
podlahu a přeskokový stůl. Navíc máme k dispozici Airtrack - nafukovací odrazový pás a spoustu dalších gymnastických pomůcek.

Můžete se přijít podívat na naše tréninky, každé pondělí v měsíci září je tělocvična od 16-18 hodin přístupná všem děvčatům, která mají chuť si tento krásný a všestranný sport vyzkoušet.

Od středy 16.9.2015 začíná trénovat i oddíl skoků na trampolíně !

Tento atraktivní a v současné době velice oblíbený sport se trénuje pouze v několika oddílech v ČR. Jsme moc rádi, že máme tu možnost zahájit trénink trampolín i u nás v obci. Budeme trénovat dvakrát v týdnu, a to ve středu a v pátek v časech uveřejněných na našich stránkách. Zájemci se mohou dostavit v průběhu září do sportovní haly a dohodnout se na docházce.

V současné době máme trampolínu dočasně zapůjčenou od TJ Sokol Kampa Praha. Závodní trampolína je
finančně náročná záležitost. Snahou oddílu je v dohledné době na základě grantu, příspěvku obce a na základě veřejně vypsané sbírky zajistit pro náš oddíl trampolínu vlastní s veškerým potřebným říslušenstvím.

Více fotek na ZDE