Říčanské hvězdičky 2021

V neděli 5.9.2021 se konaly naše první závody v této sezóně a byly to první závody po opravdu dlouhé kovidové pauze. Náš oddíl reprezentovalo 13 děvčat v několika kategoriích a musím je všechny moc a moc pochválit. Závodily, jak kdyby žádná pauza nebyla a tedy nejen ony. Všechny závodnice předváděly nádherné výkony a byly k vidění moc hezké sestavy.

V minulých letech jsme neměly na Hvězdičkách štěstí, v letošním roce jsme to prolomily a vezeme domů krásná umístění!

Zmíním se o děvčatech, která se umístila do desáteho místa. Ostatní výsledky můžete nastudovat sami na stránkách ČGF.

Třetí místo a hvězdičku místo medaile si přivezla domů v kategorii VS4C - Soňa Poláková. Krásný, spolehlivý a solidní výkon. Moc gratuluji.

Z nejmladších děvčátek byla nejvíc úspěšná Vaneska Vodičková, ta i přes pád z kladiny obsadila nádherné čtvrté místo. Kde by asi byla, kdyby se na kladině udržela :-)

Kristýna Uličná byla v kategorii VS5B pátá. Bojovala statečně a předvedla obtížné sestavy.

V kategorii VS1A byla Beátka Kozelská devátá a Markétka Chlíbková desátá. Byla to jejich zkouška na plnění VS a myslím, že děvčata cvičila velice dobře :-)

V kategorii 2011-12 nás reprezentovala Sára Lysická. Nakonec se podělila o 7. místo, ale mohlo to být určitě lepší! Asi se projevila nervozita po dlouhé závodní pauze.

I všem ostatním závodnicím moc děkujeme za reprezentaci oddílu a brzy si to zopakujeme na Přeborech Prahy a Středočeského kraje!