Říčanské hvězdičky 2019

V sobotu 16. března jsme závodily v Říčanech na závodech Hvězdičky. Naše děvčátka závodila ve dvou výkonnostních kategoriích. Kategorie A měla požadavky maličko těžší a startovaly v ní gymnastky, které již mají nějaké ty závody za sebou. Kategorie B byla určena pro začínající gymnastky. Děvčata závodila na kladině, prostných a na přeskoku.

Náš šestajovický spolek reprezentovalo 19 závodnic. Vyhlašovalo se šest nejlepších závodnic a téměř v každé kategorii jsme v nejlepších šesti měli zastoupení!

V kategorii B, ročník 2012 nádherně bojovala děvčátka od trenérů Karla a Pavli. Nejlepší byla Laura Petrtýlová, obsadila nádherné 6. místo. Jedenáctá pak byla Eliška Kalinová a šestnáctá Laura Plíšková. Celkem závodilo v této kategorii 45 děvčat a naše umístění jsou opravdu SUPER!

Ročníky 2011 nejlépe reprezentovala Kája Černická, obsadila nádherné 5. místo. Na sedmém místě byla Klárka Nechvátalová, desátá byla Verunka Brabcová a jedenáctá Terezka Zagorová. Také krásná práce a SUPER výsledky!

V kategorii 2007 obsadila 6. místo Gabča Kršková. Také moc gratuluji.

V odpoledních hodinách pak závodila kategorie A. Na stupně vítězů se probojovala Soňa Poláková!

Soňa Poláková byla v kategorii 2009 třetí!!!

Opět předvedla krásné sestavy na všech nářadích a na kladině měla nejvyšší známku ze všech! Skvělý výsledek a moc blahopřeji :-)
V kategorii 2011 skvěle závodila a doslova si vyskočila pro 5. místo Gabča Pollice. Předvedla jeden z nejlépe hodnocených přeskoků!
Hned o jedno místečko za ní skončila Jasmínka Štefanová a Sárinka Lysická obsadila místo jedenácté. Všechna děvčata ale bojovala jak nejlépe uměla a do závodů dala opravdu vše! Pády a zapomenuté sestavy ještě do příště vyladíme :-)
Fotky jsou k dohledání na našich FCB stránkách.
Výsledky najdete ZDE.