Přebory Prahy - družstva 2017

Nejlepší gymnastky z Prahy se v sobotu představily na Přeborech Prahy družstev. Tří až šestičlenná družstva absolvovala gymnastický čtyřboj v 6-ti kategoriích. Závodilo se v tělocvičně Bohemians Praha a závodilo se opravdu ve velkém počtu. Sešlo se přibližně 200 gymnastek, které reprezentují a trénují v Praze.

Za náš  oddíl závodilo 5 gymnastek v nejmladší kategorii 2010-2008. Pro tři z nich (Táňu, Soňu a Lauru) to byly první přebory družstev v jejich kariéře. Barča a Týnka již závodily v loňském roce a věděly co je čeká :-)

Konkurence byla opravdu veliká a nám chyběly zkušenosti hlavně u mladších děvčátek. Tréma byla poměrně velká a holky chybovaly a necvičily jistě. Celkem se v naší kategorii předsatvilo 15 družstev. My jsme obsadily 9. místo a to není dobrý výsledek. V porovnání z Pražskou "elitou" máme opravdu co dohánět. 

Nejlepší z našich děvčat, Kristýnka Bukovská, obsadila v jednotlivcích 15. místo. Není to úplně nejhorší výsledek, ale Kristýnka má síly i na lepší umístění. Tak vzůru do dalšího tréninku :-)

Fotografie ze závodů najdete ZDE.