Přebory Prahy družstev 2022 - Bohemians Praha

Ve čtvrtek 17. listopadu se na pražské Bohemce konaly Přebory družstev.

Náš spolek postavil celkem čtyři družstva, tři ve IV. lize a jedno ve III. lize. V letošním roce byla účast opravdu vysoká a sešlo se neskutečné množství šikovných gymnastek. Závody začínaly v 8 hodin ráno a končily ve 22:00 hod.! K vidění byly výkony i mistrovských tříd. I. ligy a Extraligy. Prostě to nejlepší co je v Praze k vidění ve světě sportovní gymnastiky jste mohli vidět právě zde.

Nejlepší umístění jsme zaznamenali ve III. lize, kde družstvo ve složení Soňa, Gabča, Amélie, Laura a Anička obsadilo nádherné druhé místo a jako bonus si veze domů Soňa i stříbrnou medaili jako jednotlivkyně!

Ve IV. lize jsme měli družstva tři. Nejlépe závodilo družstvo ve složení Eliška, Verča, Laura a Sára. Děvčata se musela vypořádat s odchodem Terezky Horákové (která již závodila za Horní Počernice) a závod absolvovala pouze ve čtyřech, což je daleko těžší a zodpovědnější. Holky ale bojovaly jako lvice a obsadily nádherné III. místo :-)

Družstvo ve složení Vaneska, Laura, Klárka, Nina, Karolína a Klárka P. obsadilo 7. místo a těsně je následovalo naše další družstvo ve složení Eliška, Eliška, Markétka, Beátka a Agátka.

Holky se ve velké konkurenci také neztratily a doufám, že budou trénovat a bojovat dál, aby dohnaly své starší kolegyně.

Výsledky najdete ZDE: