Mistrovství ČR žactva ve skocích na trampolíně Šestajovice 2018

Vzali jsme si na sebe velkou odpovědnost uspořádat v letošním roce

Mistrovství ČR žactva ve skocích na trampolíně.

Byl to odvážný krok, jelikož to byly námi prvně organizované závody skokanů a hned rovnou MČR.

Snažili jsme se, důsledně jsme se připravili, s pomocí ostatních skokanských oddílů jsme zajistili a dopravili vše potřebné do sportovní haly. Závodnící  nezabloudili  :-) a do Šestajovic se dostavili včas a nic tedy nebránilo tomu, zahájit za doprovodu České státní hymny Mistrovství České republiky žactva ve skocích na trampolíně!

Závody a výkony to byly krásné. Závodníci nám létali skutečně až do stropu. Trenéři i rozhodčí byli usměvaví a atmosféra skvělá. O stravování se starala  kantýna Hybler z Běchovic. Jídlo bylo opravdu chutné a byla ho hromada - moc děkujeme za skvělý servis a obsluhu :-) Ceny pro závodníky zajistila společnost Coca-Cola. Měli jsme možnost předat vítězům "coca-colové" dárkové předměty a výrobce nápojů dodal i nápoje a zajistil tak dostatečný pitný režim pro včechny zúčastněné :-) Děkujeme. Naším dalším sponzorem bylo Centrum Babylon Liberec, vítězové synchronnů a družstev získali volné poukázky na vstup do aqua parku. Poděkování náleží i obci Šestajovice, děkujeme za umožnění organizace MČR v naší sportovní hale. Společnost Moje samolepka, věnovala závodníkům samolepky skokanů na trampolíně. Náš oddíl pak zajistil poháry, diplomy a medaile. Vítězové navíc měli možnost se zdarma vyfotit přímo v tělocvičně. Společnost P&K Photography měla po celou dobu v tělocvičně fotokoutek a v průběhu celé akce pořizovala krásné fotografie.

Ohromné poděkování patří všem, co nám se závody pomáhali. Jsou to naši členové spolku (velké poděkování dětem z oddílu skoků na trampolíně, ty strávily v tělocvičně více jak 24 hodin!), naši trenéři, naši dodavatelé a naši mentoři. Bez pomoci těchto šikovných a obětavých lidí by se závody opravdu zorganizovat nepodařilo :-) Všichni jste byli super a opravdu MOC, MOC děkuji!!!

Fotografie ze závodů najdete ZDE.