MČR VS 2022 - Černošice

I v letošním roce jsme si vybojovali účast na MČR. Nebylo to vůbec jednoduché, konkurence především v kategorii B byla opravdu velká. O účast se snažilo za náš oddíl 5 děvčat, ve dvou kategoriích. Nakonec se to povedlo přímým postupem pouze Sáře Lysické v kategorii VS4B a na divokou kartu postoupila v kategorii VS2A Eliška Honzíčková.

Sára předvedla v Černošicích opravdu kvalitní a vyrovnaný výkon na všech nářadích a nakonec obsadila velice hezké 13. místo. Moc ji fandíme i do další sezóny a již nyní se Sára pilně účí nové prvky a jistě bude v dobrých výkonech pokračovat i nadále.

Kvalifikace se nezdařila Elišce Miláčkové a Terezce Horákové. Zcela jistě v tom měla prsty nervozita, holky cvičí skvěle, ale prostě ne vždy mají ten pravý den a pouze jedna možnost kvalifikovat se v kategorii B je opravdu limitující. Tak snad příští rok :-)

V kategorii A jsme měli pouze jednu závodnici a tou byla Eliška Honzíčková. Elišce se ne vše povedlo tak, jak by si představovala. Bylo vidět, že závodní zkušenosti nejsou ještě tak bohaté jako u starších děvčat, ale pevně věřím, že účast na nejvyšší tuzemské soutěži bude pro ni jen a jen výzvou a příslibem ke zlepšení do budoucnosti.

Děvčatům moc děkujeme za reprezentaci oddílu a držíme palečky do další gymnastické činnosti :-)

Výsledky ZDE: