GT Akademie 2019 - průběh

Každoroční zakončení školního roku je pro nás příležitostí vystoupit před rodiči, příbuznými a kamarády. GT Akademie je způsob, jak ukázat co umíme, ale hlavně že jsme skvělá parta, kterou cvičení baví a máme z něj neskutečnou radost :-)

Všichni naši členové natrénují pod vedením svých trenérů vystopení za doprovodu hudby. Mají naprosto volnou ruku v tom, jak představení bude vypadat, bude-li taneční, herecké, čistě akrobatické nebo jen zábavné. My sami se moc těšíme, až se uvidíme navzájem cvičit, jelikož na tréninku to nějak nestíháme :-) A pak už jen cvičíme, předvádíme, improvizujeme a snažíme se vždy předvést to nejlepší, co umíme.

Myslím, a za sebe mohu napsat, že letošní akademie byla naprosto jedinečná a probíhala v opravdu uvolněné a příjemné atmosféře.

Moc děkujeme rodičů a fanouškům, kteří se přišli podívat a podpořili nákupem vstupenek náš spolek. V letošním roce bude veškerý výtěžek z akce použit na nákup nové závodní kladiny SPIETH. Představte si, že jen na vstupném se nám podařilo vybrat 18.000,- Kč !!! Opravdu mooooc děkujeme :-)
Více o veřejné sbírce na kladinu se  dozvíte ZDE. 
 

Účastníky zásobila pitím společnost Coca Cola, které táké moc děkujeme za dodání nápojů. Skvělé občerstvení připravila společnost DANEVA, která nabízela zdravé a delikatesní občerstvení.

A pak bych moc ráda poděkovala všem trenérům za celoroční práci, dětem za chuť a snahu trénovat a učit se novým věcem a Vám Všem, kteří nám držíte palce a podporujete nás :-) Moc si toho vážíme a jsme rádi, že Vás takovýmto vystoupením můžeme  potěšit :-)

Fotky z akce jsou již nyní k dohledání na našich FCB stránkách.