Duo Gym Cup 2019

Již čtvrtý ročník našeho závodu gymnastických dvojic proběhl v neděli v šestajovické sportovní hale. V letošním roce k nám přijelo závodit 206 dětí z 16 oddílů. Přivítali jsme u nás závodnice z Vítkovic, Říčan, Hradčan, Moravské Ostravy, Doks, Hradce Králové, Mostu, Dobřichovic, Plzně, Litvínova a z České Lípy. Z Prahy se závodu účastnily 4 oddíly - Horní Počernice, Žižkov, Sparta Praha a BubbleGym.

Závodilo se ve třech skupinách, v šesti kategoriích a děvčátka závodila ve dvojici - každá z nich se představila na dvou nářadích, tedy taková malá družstva - gymnastická dvojčata.

V letošním roce již všechno pěkně klapalo, stihli jsme časový rozpis, rozhodčí bodovali rychle a v dobré náladě a závodnice zvodily s úsměvem. Připravili jsme pro ně poháry, medaile a spoustu krásných cen od našich sponzorů. Děvčata bojovala o dárečky od společnosti Coca Cola, Olymptoy, Moje samolepka a náš oddíl za přispění rodičů opatřil i další ceny, včetně sladkých odměn za závody družstev.

Sponzorům moc děkujeme!

Naše děvčátka se v silné a početné konkurenci neztratila.

Nejlepší umístění zaznamenala v kategorii Mladší II Barča Měšťánková a Kristýnka Bukovská - dvojice obsadila nádherné 2. místo!!! Velká gratulace!
Krásně bojovala i Soňa Poláková a Markétka Jochová. Děvčata obsadila 5. místo. Také povedený závod :-)
Další krásné umístění zajistila pro náš spolek děvčátka Eliška Miláčková a Táňa Nováková - v konkurenci 80 děvčat obsadila nádherné 6. místo!
V Kategorii MIMI pak krásné 6. místo obsadila Laura Kejlová a Laura Petrtýlová. Kvalitní umístění a velká perspektiva do budoucna :-)
 
Skvělý výsledek přinesla i soutěž družstev. Družstvo v kategorii Mladši ve složení Barča, Týnka, Eliška a Táňa vybojovalo bronzové medaile a krásný pohár!!!! Naprosto skvělý výsledek! Moc gratuluji!
Poděkování z mé strany patří všem trenérům, kteří se na přípravě a organizaci podíleli. Za vše mluví odkazy na našich FCB stránkách. Závod se moc líbil!  ... a to mně dělá největší radost :-) Děkuji za pomoc!
Všem oddílům děkujeme za účast a v příštím roce se opět těšíme na viděnou :-)