Duo Gym Cup 2019

V neděli 20. ledna 2019 pořádá náš spolek čtvrtý ročník závodů gymnastických dvojic s názvem Duo Gym Cup - gymnastická dvojčata, aneb ve dvou se to lépe cvičí.

DUO GYM CUP 2019

V letošním roce jsme maličko upravili požadavky. Snažíme se o jejich zjednodušení, snadné pochopení a přehledné podání. Řídíme se pravidly sportovní gymnastiky a bereme ohled i na platný Závodní program.
Závodit budeme ve třech skupinách (Mimi, Mladší gymnastky a Starší gymnastky), skupiny jsou dále rozděleny na dvě věkové kategorie.
Opět budeme závodit ve dvojicích, v gymnastickém čtyřboji a každá závodnice se nám představí na dvou nářadích.
V každé závodní skupině vyhlásíme nejlepší družstvo závodu a "dvojčata" budou vyhlášena vždy do 10. místa. Máme připraveno velké množství cen, medailí a pohárů. Navíc - vítězným družstvům předáme velký putovní pohár, který byl v roce 2018 v držení závodnic z Moravské Ostravy a z Říčan.
Níže najdete aktuální rozpis závodu a brzy přidáme i časový program. Předběžně závodí kategorie Mimi dopoledne a ostatní kategorie v odpoledních hodinách. Dle počtu přihlášených závodnic vše upravíme a přesný program zveřejníme.
 
Přihlášení výhradně prostřednictvím systému GIS.
Hudbu zasílejte na e-mail: hudba@gymnastikasestajovice.cz
 
Moc se na dvojčata těšíme a doufáme, že se Vám závod v Šestajovicích bude líbít :-)