Dráček 2018 Černošice

V krásný, slunečný den, v sobotu 6.10. jsme závodili v omezeném počtu na závodech Dráček v Černošicích. Do haly vonící novotou odjelo reprezentovat náš spolek 18 děvčat ze tří našich oddílů. Své sestavy na kladině (lavičce) a akrobacii představily svěřenkyně Káji a Hanky z oddílu VS1, děvčata Pavli, Karla a Blanky z oddílu VS2 a tři gymnastky z oddílu VS3.

Na závody se sjelo velké množství dětí a závody to byly opravdu dlouhé :-) Lehké požadavky a dvě výkonnostní kategorie přilákaly do Černošic, do haly Věry Čáslavské, téměř 300 dětí.

Naše děvčátka se neztratila a závodila dle svých možností. Nejlépe se vedlo nejmladší Valentýnce Přikrylové, která obsadila krásné 5. místo. Kvalitní výsledek zaznamenala i Soňa, Laura a Markétka. Soňa obsadila krásné 7. místo a to i s bodovou ztrátou za pád z kladiny. Kompletní výsledky závodu najdete ZDE.

Musím pochválit i naše nová děvčata Veroniku, Kamilku a Terezku. Pro tato jmenovaná děvčata to byly první gymnastické závody. Po měsíčním tréninku odvedla děvčátka velice slušné výkony a já věřím, že je budeme v blízké budoucnosti potkávat na závodech častěji a jejich výsledky se budou rychle zlepšovat!

Fotografie ze závodů najdete na našich FCB stránkách.