A Hop - teamgym 2023

V neděli měla děvčata z oddílu teamgymu velkou premiéru pro náš spolek. Historicky poprvé jsme totiž vyrazily na závody v této týmové gymnastické disciplíně. Byla to důležitá zkouška pro nás pro všechny. Musely jsme se naučit pravidla, porozumět zápisům obtížnosti, vyzkoušet si načasování a provedení a vůbec zjistit, jak to na závodech chodí.

Za mne musím říct, že závody měly skvělou organizaci a atmosféru. Děvčata se ohromě podporovala, fandila si a snažila se o to víc, že to byl týmový závod! Chybí nám maskot a název družstev, na tom musíme ještě zapracovat. Co nám ale nechybí je dobré provedení a krásná prezentace.

Děvčata v mladší kategorii obsadila krásné čtvrté místo. Několik pádů a nepovedených prvků je dělilo od medaile. Trošku musíme doladit načasování, ale jinak nám nic nebrání vyrazit na další závody.

Starší děvčata byla nakonec druhá!!! Dle výsledkové listiny si měla domů odvézt stříbrné medaile, nicméně přivezla bronz :-( Asi nějaký šotek, se do vyhlašování vloudil...

Velké poděkování trenérkám, rodičům a hlavně děvčatům za skvělou premiéru a určitě trénujeme dál a víc na další závody :-)