Vánoční závody Vršovice 2019

Jako každým rokem zakončujeme konec kalendářního roku závody ve Vršovicích. V letošním roce to bylo opravdu hodně předvánoční, sešli jsme se v sobotu 21.12. a závodili jsme v gymnastickém trojboji hned v několika kategoriích.

Měli jsme zastoupení va kategorii 2013, 2012,2011 a 2010. Náš oddíl reprezentovalo 9 děvčat. Účast ze strany našeho oddílu nebyla vysoká, ale o to víc úspěšná!!!

V kategorii nejstarší 2010 startovala Eliška Miláčková a Anežka Pospíšilová. Obě děvčata cvičila naprosto skvěle, povedly se jim i kladiny a závodila opravdu na jedničku. Nakonec víc štěstí přálo Anežce, obsadila nakonec krásné 4. místo a od prvního místa ji dělilo pouze 0,5 desetin. Výsledné známky se leckdy lišily jen o desetinky a o prvních místech opravdu rozhodovalo jen málo.

Eliška měla težší sestavy, nechtěli jsme dělat "krok zpět" a všechna děvčata cvičila  obtížnější prvky. I vzhledem k tomu, že na akrobacii měla těžkou řadu a ne úplně se povedl doskok, obsadila Eliška krásné osmé místo!

V kategorii 2011 startovala Sára a Jasmína. Holky také zacvičily bez chyb a jen maličko chybělo k tomu, aby obě stály na stupních vítězů!!! Sára byla třetí :-) a Jasmínka čtvrtá!!!

V kategorii 2012 závodila pouze jedna naše závodnice Ema. Ta cvičí od října a moc závodních zkušeností ještě nemá. I to se projevilo na umístění, byla na 24. místě, ale pevně věřím, že chuť cvičit a učit se novým věcěm ji časem posune výš :-)

V kategorii 2013 jsme měli dvě závodnice, Beátu a Victorku. Beátka byla na svých prvních závodech (pokud nepočítáme ty naše Mikulášské) a vedla si opravdu dobře. Obsadila třinácté místo, a to je na první závod opravdu dobré umístění. Trošku nezvládla přeskok - ale určitě to rychle natrénujeme, abychom příště byly ještě lepší!!! Victorka byla devatenáctá.

Všem děvčátkům moc děkuji za reprezentaci oddílu a nyní již hurá na prázdniny!!!!!