Přebory Středočeského kraje v Příbrami a Oblastní přebor Prahy

Každý rok si děvčata, která úspěšně zvládnou požadavky povinných sestav, plní výkonnostní stupně na přebornických závodech.

Barbora Měšťánková si v sobotu 21.5. splnila výkonnsotní stupeň 1 (VS1) na závodech v Příbrami. Obsadila krásné 7. místo s celkovým počtem 57,84 bodů. Předvedla krásný, vyrovnaný výkon a je pro náš oddíl velkou nadějí.

Druhý den ji následovala další děvčata na Oblastních přeborech Prahy.

Lucka Horáková plnila také VS1, nasbírala 56,55 bodů (povinných na splnění je 53,00 bodů). Závodila krásně a stupeň získala také bez problémů :-)

Naší Kristýnce Bukovské, která trénuje od září a nemá tolik zkušeností jako Luca s Barčou uniklo splnění VS1 o necelý bod. Kristýnka je hodně nadaná závodnice a na podzim bude jistě úspěšná :-)

ZS (Základní stupeň) si v našem oddílu splnila bez problémů i Markétka Jochová, nasbírala 57,15 bodů. Dále pak Táňa Nováková (4. místo) a Kateřina Ratajová (5. místo). Všechna děvčátka krásně bojovala a předvedla úžasné výkony. Zařadila se tak mezi favorizovaná děvčátka z Bohemians Praha a ze Sokolu Kampa. Jsou to krásné výsledky a důstojná reprezentace našeho oddílu :-)

Fotografie ze závodů ZDE