Přebory Středočeckého kraje - Kolín 2021

Sobotní přebory Středočeského kraje byly pro velkou část děvčat první závody po dlouhé covidové pauze. Do Kolína odjelo náš oddíl reprezentovat 15 děvčat, převážně v kategorii B. Plnily si tedy výkonnostní stupínek ve vyšším věku, než je požadováno ČGF.

V kategorii VS1B závodilo pět děvčat z oddílu Z2. Nejlépe si vedla Agátka Veselá, ta byla osmá a na další příčky se jedna za druhou krásně seřadila i ostatní devčata, Klárka Poláková, Eliška Holbíková, Kája Ouřadová a Eliška Honzíčková. Všem děvčatům se podařilo splnit stupeň VS1. Moc holky chválíme!

Další zastoupení jsme měli v kategorii VS3C. V této kategorii strartovala děvčata z oddílu Karla Poláka. Nejlépe se umístila Veronika Brabcová, ta byla pátá a hned za ní šestá Klárka Nechvátalová.O osmé až jedenácté místo se podělila děvčata v následujícím pořadí. Laura Plíšková, Nina Dvorská, Laura Kejlová a Terezka Zagorová. Ne vše se povedlo, tak jak mělo, ale i zde se podepsala dlouhá pauza a u něterých děvčat to byl první start na závodech vůbec.

Nejlepších umístění pak dosáhla děvčata v kategorii VS4C a VS6C.

Krásné druhé místo vybojovala Amélka Suss.

Zlato v kategorii VS6C vybojovala Kristýna Uličná.