Přebory Prahy družstev 2018

V neděli 25. listopadu jsme závodili na Přeborech Prahy. Šestajovice vyslali do boje tři družstva. Za nejmladší děvčátka v V. lize startovala dvě družstva, za starší děvčata pak jedno družstvo. Dělali jsme vše pro to, aby byl výsledek co nejlepší. Pečlivě jsme připravili sestavy, důsledně jsme sestavili družstva, aby byla co největší šance na dobré umístení. V páté lize startovalo 79 děvčátek v 16 družstvech. Ve čtvrté lize pak 42 děvčat v 9 družstvech. Takovou účast za celou svoji trenérskou kariéru nepamatuji, opravdu to byla velká a početná konkurence.

Družstvo ve složení Eliška Miláčková, Táňa Nováková, Soňa Poláková, Anežka Pospíšilová, Laura Věříšová a Amélie Suss závodilo opravdu velice profesionálně. V družstvu vždy na nářadí závodí 4 děvčata a známky tří nejlepších se započítávají do výsledků. Do poslední chvíle jsme ladili a přerozdělovali nominace, podle toho, jak se holky aktuálně cítily a jak jim šlo cvičení při organizovaném rozcvičení. Vyplatilo se to!

Děvčata obsadila nádherné 3. místo a vybojovala v naší historii první medaile v závodu družstev!

Všichni jim to strašně moc přejeme, Jsou to naše šikovné gymnastky a závodily opravdu na 100% a naprosto skvěle!!!

Druhé družstvo závodilo ve složení Klára Nechvátalová, Sára Lysická, Kristýna Měšťánková, Tereza Přibylová, Jasmína Štefanová a Gabriella Pollice. Děvčata jsou mladší a mají méně závodních zkušeností. Cvičila také moc krásně a ze všech sil :-) V opravdu velké konkurenci obsadila deváté místo. Sára Lysická byla jako jednotlivkyně na krásném 20. místě z 80 děvčátek. Také velká pochvala a jen tak dál :-)

Odpoledne pak závodilo družstvo starších žákyň ve složení Kristýna Bukovská, Markéta Jochová, Gabriela Kršková, Julie Machová a Barča Měšťánková. Naše silné závodní DUO Kristýnku a Barču krásně podpořila mladší Markétka a děvčata z družstva GPR+ Gabča a Julča. Ráda bych jim moc poděkovala, moc družstvu pomohly a nebýt jich, nepodařilo by se nám obsadit tak krásné a neočekávané místo :-)

Děvčata ze IV. ligy skončila na 4. místě :-)

Děkuji všem trenérům za přípravu dětí, za doprovod a vedení na závodech, za fotografie a podporu. Byly to moc fajn závody a my všichni z nich máme OBROVSKOU RADOST !!!
Jsme super tým !!!
 

DĚKUJI :-)

Kompletní výsledky najdete ZDE.

Fotografie ZDE.