Přebory Čech a Závod mladých talentů ve skocích na trampolíně

Jak se skákalo našim nejmladším skokanům na závodech v Odolené Vodě? Vzhledem k tomu, že domů vezeme dvě stříbrné medaile a jedno čtvrté místo, tak mohu jen konstatovat, že se skákalo skvěle! ( navíc v dobré náladě a s velkým respektem a chválou i od ostatních trenérů a závodníků :-)

Jak to včera probíhalo?

  • Šimonek Bartoš - závodil v nejmladší kategorii. Vypadal jako "profík" a skákal stejně tak. Z velkého počtu soutěžících děvčátek a chlapců obsadil krásné druhé místo. Měl obrovskou radost a my ostatní také - moc si medaili zasloužil! Připojuji velkou gratulaci a držím palce do dalších závodů :-)
  • Michael Šubrt - si vzal asi příklad ze Šimonka, odskákal dvě krásné sestavy, povinnou a volnou, a stejně jako jeho mladší "kolega" obsadil druhou příčku! Táké Míšovi moc gratuluji a držím palečky v dalších závodech.
  • Kristýnka Ouřadová - se mně osobně moc líbí. Má moc hezké provedení a krásně se na ni dívá. Bohužel se jí maličko nezadařilo ve volné sestavě a při posledním skoku se dotkla trampolíny rukama, což znamená pád a bohužel bodíky dolů. Kristýnka obsadila nakonec 9. místo, ale moc ji držíme palečky, úspěchy se brzy dostaví!
  • David Cirkva - skákal jako poslední a měl velké předpoklady pro získání medaile. Bohužel, stejně jako Kristýnka se při posledním saltu ve volné sestavě dotkl trampolíny a přišel tak o medaili. Obsadil nepopulární čtvrté místo a jistě ho to moc mrzelo. David, jak ho znám, bude o to víc bojovat na dalších závodech a stupínky vítězů si nenechá obsadit nikým jiným :-)

Velké poděkování trenérkám Barče a Barče. V konkurenci skokanů z Kampy, Žižkova, Liberce a dalších skokanských oddílů s dlouhou skokanskou tradicí se krásně umisťujeme a sbíráme cenné bodíky! Super holky!

Fotografie ze závodů najdete ZDE.