Poděbradská cvička

V sobotu odjela část našeho oddílu závodit do Poděbrad. V Sokolovně se konal 0.ročník závodu Poděbradská cvička. Z našeho oddílu závodily gymnastky z přípravky. V kategoriii I. se nejlépe umístila Táňa Nováková. Obsadila krásné třetí místo a je to pro ni další super umístění. Kačka Ratajová byla čtvrtá, Anežka dvanáctá a Eliška čtrnáctá. V kategorii II. závodila Viktorka Š., Markétka J., Laura V., a Ema H. Na kladině holky bojovaly s kotouly a to se odrazilo v celkvém výsledku. Nejlépe se umístila Viktorka, obsadila 7. místo.

Součástí závodu bylo i tzv. hvězdování, kde holky předvedly řadu přemetů stranou na čas. Tam byly naše výsledky krásné. V nejmladší kategorii vyhrála Kačka Ratajová, Eliška M. byla šestá. Ve starší kategorii se postavila na stupně vítězů Markétka Jochová, byla druhá.

Všem holkám děkuji za reprezentaci oddílu a trenérkám za poctivou přípravu na závody.

V Poděbradech bylo fajn, závody byly hezky připraveny a holky si domů odvezly spoustu krásných cen. Do Poděbrad jistě pojedeme příští rok na první ročník tohoto závodu. Navíc, těšíme se na léto, do Sokolovny se stěhujeme na dva týdny na soustředění !

Těšíme se :-)