Poděbradská cvička 2019

Sobota, krásný teplý jarní den, a my se vydáváme do našich oblíbených Poděbrad na závody Poděbrdaská cvička. Jede nás jen pár. Hodně dětí onemocnělo, některým se nechtělo a někdo volil jiný program než gymnastiku. Do Poděbrad nás odcestovalo pouhých sedm. Na tak malou účast se nám ale opravdu dařilo :-)

Sára Lysická, v kategorii 2011 obsadila hned dvakrát druhé místo a veze si domů zaslouženou stříbrnou medaili.

Sára, ale i všechny ostatní gymnastky, cvičily ve třech disciplínách (kladina, akrobacie a bradla). Sárinka naprosto sama, bez asistence trenérky (musela jsem hodnotit) odcvičila nádherně všechny disciplíny. Na kladině měla jednu z nejhezčích sestav a stejně tak i na bradlech a prostných. Postavila se k tomu prostě jako profík a naprosto bez problémů si vysloužila stupínky vítězů. Jen 2 desetinky ji dělily od prvního místa. Moc gratuluji a děkuji za super reprezentaci oddílu.

Hodně dobře závodila také naše nová posila v teamu Eliška Kurfurstová. Ta v těžké konkurenci a po delší pauze ve cvičení obsadila nádherné šesté místo! Také moc díky za poctivé tréninky a reprezentaci oddílu.

Ostatním děvčátkům se již tolik nevedlo, ale přesto jsme získaly ještě jedno ocenění, a to za nejmladší závodnici v celém startovním poli! Nelinka Tydlačková byla jednoznačně nejmenší a nejroztomilejší závodnicí, která má před sebou velké vyhlídky :-) Jen tak dál Tydlínko!

Ještě jednou všem dětem, Gabče trenérce a rodičům děkuji a vzhůru do dalšího tréninku!