Poděbradská cvička 2018

Tak a máme za sebou další závody, tentokrát v Poděbradech. Za náš spolek nastoupilo 18 děvčátek a myslím, že hlavně ta mladší reprezentovala Šestajovice důstojně.

Nejlepší umístění a stříbrnou medaili si domů odvezla Soňa Poláková, která závodila v kategorii IV s děvčaty narozenými v roce 2009. Závod se jí i přes velkou trému a strach z kladiny opravdu povedl a obsadila nádherné druhé místo. Trošku ji trápí pirueta na kladině a seskok saltem, ale Soňa je poctivka a tak to jistě rychle natrénuje :-)

Moc gratuluji a do dalšího tréninku přeji hodně chuti, sil a vytrvalosti!

O další hezké umístění se postarala Gabriela Pollice. Ve vloženém závodu "Hvězdování" obsadila krásné třetí místo! Také moc gratuluji a držím palečky do dalšího tréninku a závodů.

Na krásném sedmém místě skončila i přes zdravotní indispozici Johanka Vedralová. Moc děkuji naší malé gymnastce a rodičům za spolupráci a doufám, že krásné dárky od pořádajícího oddílu udělaly Johance i ostatním gymnastkám velkou radost.

Závod byl kvalitně obsazen a přijelo na něj velké množství gymnastek z celé republiky, i proto bylo obtížnější dosáhnout na dobrá umístění. Pokud gymnastka zaznamenala nějaký nezdar, ihned se to projevilo na umístění. To se projevilo i ve cvičení Táni Novákové, která skončila na osmém místě a se stejným handicapem bojovala i Sára Lysická. Také skončila osmá.

Celkové výsledky jsou k dohledání na stránkách ČGF.

Fotografie ze závodů najdete ZDE.

Ještě jednou velká gratulace stříbrné Soňe, ale i všem děvčátkům, která se snažila a cvičila ze všech sil :-)