Poděbradská cvička 2017

Dnes budu informovat, jak se nám vedlo na 1. ročníku závodu Poděbradská cvička. Reprezentovalo nás 11 gymnastek ve třech kategoriích.

V nejmladší kategorii krásně závodila Sára Lysická - obsadila nádherné 5. místo z 28 přihlášených gymnastických nadějí. Kačenka Duchoňová byla 13, Lucka Stankovičová 15 a Klárka Poláková 16. Holky na závod důsledně připravila Hanka s Barčou a holky pod jejich vedením jen kvetou :-)

Bronzovou medaili vybojovala v kategorii II Táňa Nováková. Zacvičila opravdu úžasně a i s pádem z kladiny byla třetí. Naprosto skvělý výsledek! Následovala ji Anežka Pospíšilová, obsadila krásné 7. místo. Na 13. místě skončila Iva Smíšková. Celkem startovalo v této kategorii 32 závodnic, tedy velká konkurence a pro nás krásné výsledky. SUPER HOLKY :-)

Ve třetí kategorii se o krásný výsledek postarala Markétla Jochová, ta zacvičila také krásně a obsadila nádherné, leč nepopulární, čtvrté místo. Soňa Poláková byla 10 a hned za ní na 11. místě skončila Laura Věříšová.

Těšila jsem se i na vystoupení starších děvčat, ale zdravotní a tréninkové problémy nakonec přispěly k tomu, že se závodů neúčastnily :-( Tak snad příští rok v Poděbradech budeme již schopny závodit v plném počtu :-)

Fotografie ze závodu najdete ZDE.