Oddílové soustředění Liberec

Oddílové soustředění Liberec

V sobotu jsme se vypravili do gymnastické haly GymLib v Liberci natrénovat nové prvky a doladit sestavy na naši GT Akademii, která se velmi rychle blíží. V 9:00 jsme se tedy sešli v tělocvičně, dali jsme si společnou rozcvičku a rozběhali se na zahřátí. Poté už začal samotný trénink.

Zvoníme a zvoníme...

Každé dítě, které se naučilo nějaký nový prvek si smělo zazvonit na zvonek a dát tak vědět ostatním, že se odehrálo něco úžasného :-) A že se zvonilo celý den... Děvčata z oddílu Z4 pod vedením Míši a Gabči natrénovaly nové dvojsaltové řady, nový seskok z kladiny a nové saltové prvky na akrobacii. Děvčata z oddílu Z5 a GPR trénovala salta do jámy a také sestavy na akademii pod vedením Tomáše Grygara a Evy Bukovské. Děvčata z oddílu Z3 pod vedením Káji Stankovičové vylepšovaly sestavy a zkoušely nové prvky. Děvčata z oddílu Z2 pod vedením Karla Poláka trénovala salta do jámy a Laura Plíšková ho již dokáže skočit i sama na koberci! Trampolíňáci tentokrát začali zkoušet dvojná salta a vruty. Naše skokanka Lenka Dvořáková se naučila dvojité salto vzad!! Třeba nám ho na akademii ukáže... Fany Macáková zase natrénovala dvojité salto vpřed s dopadem na záda!!!

K obědu nám z Prahy přivezli pan a paní Ježkovi šunkafleky s okurkovým salátem z jejich restaurace V Lázních. Bylo to výborné. Také se postarali o odpolední svačinku (jablíčka, meruňky, sušenky apod.). Mooooc děkujeme :-)

Odpoledne jsme spíše trénovali sestavy na akademii a v 17:00 jsme ukončili cvičení, uvolnili se a vydali jsme se na cestu domů. Spousta dětí cestou usnula. 

Soustředění se velmi povedlo a za trenéry mohu říct, že jsme si to náramně užili a těšíme se opět na podzim!

GT na INSTAGRAMU!

Nově jsme si založili oddílový instagram, takže nás můžete sledovat už skoro všude! Stačí se přihlásit a zadat: gtsestajovice a najdete spoustu našich fotek a videí ze soustředění. Budete mít pocit jako byste tam byli s námi!!