Mistrovství ČR Znojmo 2018

V sobotu 23.6.2018 se naše závodnice Kristýnka Bukovská představila na našem historicky prvním Mistrovství ČR ve Znojmě.

Týnka závodila v kategorii VS2A. V této kategorii závodilo celkem 56 nejlepších závodnic z celé České Republiky. Děvčata musela projít kvalifikací a na základě umístění se následně nominovala na mistrovství.

Konkurence byla opravdu veliká a laťka byla nastavena hodně vysoko. Odjížděly jsme na mistrovství s cílem důstojně reprezentovat Prahu a vylepšit osobní bodový rekord. Myslím, že se to Kristýnce povedlo více než dobře. Hodně jsme se v poslední fázi tréninku soustředili na detaily a správné provedené prvků, a to především na akrobacii, kde máme ještě rezervy.

Ač si to Kristýnka nechce připustit, její nejoblíbenější nářadí (kladinu) zacvičila opravdu skvěle a získala na ní vysoké bodové ohodnocení 18.25. Celkově získala 71,45 bodů a společně s dvěmi dalšími závodnicemi obsadila kvalitní 30. místo. Skončila v polovině startovního pole a to je na první účast na Mistrovství ČR opravdu krásný výsledek.

Moc, moc gratuluji a držím palce do další závodní činnosti :-)

Fotografie jsou k dohledání na našich FCB stránkách.

Celkové výsledky najdete ZDE.