Liberecký skokan 2018

Po delší odmlce se naši skokani vypravili na závody do Liberce. Vlastně od té doby, co máme v oddíle novou trampolínu, to bylo poprvé, co se představili na veřejnosti s novými sestavami. Neodjížděli jsme s přehnanými nadějemi, ale výsledek stál opravdu za to a musím říct, že nás samotné překvapi :-)

Po malém nezdaru v začátku závodu, kdy náš nejmladší závodník Šimon Bartoš maličko pokazil sestavu a nedostal se do finále se rozjel neskutečný boj o medaile u našich starších skokanů.

V Kategorii L5 závodil Adam Folauf. Byly to jeho první závody a rozjel to naprosto neskutečně. Už do finále postupoval z prvního místa a naprosto chladnokrevně a bez chyb zaskákal i druhou finálovou sestavu a obsadil 1. místo. Naprosto skvělá záležitost!!!

V kategorii L5 děvčat nastoupila k závodu Sabča Kadeřábková, Anetka Kreibichová a Kristýnka Ouřadová. Ani jedna z děvčat sestavu nepokazila a Sabča s Kristýnkou postoupily do finále pro pět nejlepších závodnic. Hodně dlouho to vypadalo na další medaili, ale nakonec děvčata obsadila 4,5 a 7 místo. Nejlepší byla Kristýnka, druhá nejlepší Sabča a sedmou pozici obsadila Anetka. Opravdu krásný závod a moc gratulujeme :-)

No a na závěr závodů se v kategorii L6 představila Adélka Ryznerová. Stejně jako Adam, postupovala do finále z prvního místa a stejně jako Adam nám připravila velice adrenalinovou chvilku, kdy jsme nedýchali a drželi všechny palce a pěsti a trpěli snad víc než ona sama, jak to dopadne. Skákala úžasně a první místo obhájila! Tedy druhá zlatá a neskutečný úspěch :-)

Jen mě tak napadá, proč že skokani skoro rok nezávodili ... asi trénovali rovnou na zlatou záplavu :-)

Pokračujte stejným tempem dál, těším se na další závody v Litoměřicích v dubnu!

 Fotogalerie ze závodu ZDE.