Bedřichovský ježek 2019

Tak trochu nás přemluvily děti, abychom se na závody do Jihlavy vypravili. Jelikož se konaly den před přebory, trošku jsem s účastí váhala. Nakonec jsme se rozhodli, že pojedeme. V malém počtu, vyzkoušet, jak to v Jihlavě probíhá :-)

Těchto závodů se účastnil pouze oddíl Z2 a Z4. Ostatní zůstali doma a připravovali se na přebory. Chvilku to vypadalo opravdu napínavě, a to proto, že jsem si nepřečetla aktualizovaný časový pořad a kategorie 2009 nestíhala svůj závod. Markétku jsme tedy nechali doma a Soňa, prý pojede fandit, když už sedí v autě :-) Tak jsme ji zařadili po dohodě s organizátory do starší kategorie, měla před sebou větší výzvu - startovat s o rok staršími děvčaty a navíc během hodinky předělat a vstřebat závodní sestavy. No trošku MAZEC!!!!

Původní malý počet našich závodnic se nám ještě snížil a závodili jsme pouze v sedmi. Sedm statečných :-D

Děvčátka z oddílu Z2 jela sbírat první závodní zkušenosti a umístila se v polovině startovního pole. Nejlépe dopadla Laura Plíšková, která obsadila 13. místo. Laura Kejlová byla 19. a Nikolka Bělinová 20. Hodně se projevila nervozita a málo závodních zkušeností. Musíme více jezdit po závodech :-)

Dále jsme měli zastoupení v kategorii 2010, tam závodila nejlépe Eliška Kurfurstová (8) a druhá naše závodnice Eliška Miláčková obsadila 11. místo. Obě děvčata bohužel spadla z kladiny :-(

Ale dočlali jsme se :-)

První místo v kategorii 2008 obsadila Kristýnka Bukovská

která tak navázala na svoje předchozí úspěchy po delší závodní pauze zapříčiněné zraněním a nemocemi. Tak držíme palce do dalšího tréninku, ať je již zdravá a plná síly :-)
Krásně závodila i Soňa Poláková, která i v kategorii o rok starších děvčat obsadila krásné 4. místo.
Holky moc gratuluji a jen tak dál :-)