Přebory Prahy 2020, Horní Počernice

V neděli 11.10.2020 se v Horních Počernicích konaly Přebory Prahy jednotlivců a družstvech. Na těchto závodeh se plní výkonnostní stupně a pro děcčata jsou to vždy nejdůležitější závody v roce.

V tom letošním byly hodně netradiční. Vzhledem k vyhlášením vlády a nepříznivé epidemiologické situaci v ČR se závodilo bez přítomnosti veřejnosti, děvčata musela dodržovat řadu přísných hygienických opatření, ale hlavně byl to první závod po téměř půlroční pauze a konal se v období, kdy očekáváme další restrikce ze strany vlády a předpokládáme, že nám budou tréninky a závody opět na delší čas znemožněny! Asi nám to příliš nepomůže, ale s tímto postupem a zákazem sportovních aktivit nesouhlasíme a připojujeme se k těm, co prohlašují, že omezení sportu dětem jen škodí a celkové situaci vůbec neprospívá!

Pojďme ale k děvčatům a jejich SUPER výkonům v Horních Počernicích :-)

Začneme od našich nejmladších.

Kategorie VS0

V této kategorii závodilo za náš oddíl 14 děvčat z celkového počtu 50-ti závodnic. Utvořily jsme čtyři družstva. A jak to dopadlo?
Všechna naše děvčata mají výkonostní stupeň splněn!!! Patří jim i trenérům velká gratulace!
Nejlepších výkonů v jednotlivcích dosáhla děvčátka: Agáta Veselá (12. místo), Eliška Holbíková (15. místo), Kája Ouřadová (16. místo) a Nikol Bělinová (20. místo). V kategorii VS0B byla Kiky Kučerová šestá!
Družstvo ve složení Kalinová, Ouřadová a Veselá obsadilo nádherné 4. místo. Družstvo ve složení Gotthardt, Holbíková, Honzíčková a Kozelská bylo šesté a družstvo Denemarková, Kučerová a Vodičková bylo sedmé.

Kategorie VS1

V kategorii VS1, která je již kvalifikační na MČR závodila děvčata z oddílu Z3. Z našeho spolku závodilo sedm děvčat (z celkového počtu 53 přihlášených). Děvčata utvořila dvě družstva.
Nejlepších výkonů v jednotlivcích v kategorii A dosáhla Laura Plíšková, byla na 20. místě. Laura Kejlová obsadila 23. místo. V kategorii B máme přebornici Prahy!!! Tou se stala Klára Nechvátalová (1. místo). Následovala ji Veronika Brabcová (2. místo), Jasmínka Štefanová byla sedmá, Terka Zagorová jedenáctá a Klára Poláková 22.
Družstvo ve složení Nechvátalová, Brabcová, Plíšková a Štefanová obsadilo krásné 3. místo! Velká gratulace! Družstvo Zagorová, Poláková a Kejlová obsadilo 11. místo.
 

Kategorie VS2

V kategorii VS2 závodila děvčata z oddílu Z4. Závodu se účastnilo celkem 46 děvčat, z našeho spolku to bylo 8 závodnic. Děvčata utvořila dvě družstva.
Nejlepších výkonů v jednotlivcích v kategorii A dosáhla Eliška Miláčková (3. místo), Sára Lysická (8. místo), Anežka Pospíšilová (9. místo), Táňa Nováková (11. místo) a Terezka Horáková (13. místo).
V kategorii B pak byla Gabriela Kršková 2, Kristýna Uličná 6 a Amélie Suss 11.
Družstvo ve složení Miláčková, Nováková, Pospíšilová a Horáková bylo druhé, družstvo ve složení Lysická, Kršková, Suss a Uličná bylo třetí!!!!!
Opravdu velké překvapení a krásný výsledek. Super děvčátka naše!!!
 
Tak nám držte palce, ať můžeme trénovat a závodit a přejte si spolu s námi aby nebyly zrušeny závody a MČR!!!
Díky za podporu!!!
 
Fotografie za závodů ZDE:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=237415796406905&set=a.1849794245169044