Memoriál Marie Široké 2019

Poslední z kvalifikací na letošní MČR se odehrála v Praze na Bohemce. Jak jsem již psala, kvalifikace byly celkem tři, v Brně, Ostravě a v Praze. Naše čtyři bojovnice, Eliška K., Eliška M., Soňa a Táňa, závodily pouze v Brně a v Praze. Ostravu jsme z časových důvodů vynechaly :-) Víceméně děvčata potvrdila výsledky z Brna. Eliška vylepšila kladinu, Soňa bradla a Eliška M. s Táňou již bez větších komplikací zvládly sestavy na bradlech (bradla jim dělaly trochu problémy) a také vylepšily své body.

Po velkém a nelehkém boji se na MČR přímo klvalifikovala Soňa a Eliška K.

Nás to velice těší! Je to pro náš mladý oddíl skvělá vizitka a odměna za čas strávený v tělocvičně, a že ho není málo :-) V tuto chvíli máme kvalifikované již tři gymnastky a já pevně věřím, že se k nim přidá ještě Sárinka, která si účast zcela jistě zaslouží a my žádáme o divokou kartu.
Vše důležité řečeno! Na MČR začínáme znovu od nuly a uvidíme, jak se děvčátka poperou se silnou konkurencí. Opět víme, co ještě vylepšit a pokusíme se na tom zapracovat, aby naše představení na MČR bylo co nejlepší :-)
 
Držte nám i nadále palečky, ale nejvíc od 21. do 23.6.2019, kdy budeme bojovat na MČR v Černošicích, v hale Věry Čáslavské :-)
Fotografie z MMS na našich FCB stránkách.