MEMORIÁL J. MLÁDKA A J. ŠAFÁŘE

V neděli se naše děvčata z oddílu Z4 vydala na závody do Horních Počernic. Tyto závody jsou specifické tím, že se závodí pouze na akrobacii a na kladině. Známky za tyto dvě nářadí se nesčítají, ale počítá se každé zvlášť. Proběhne kvalifikace a osm nejlepších závodnic na daném nářadí postupuje do finále, kde se opět závodí od nuly. Trošičku to připomíná závody našich skokanů. Jak se našim holkám dařilo?

AKROBACIE

V prvním sledu nastoupila Amélie Suss a Anežka Pospíšilová. Ve druhém sledu pak závodila Eliška Miláčková, Soňa Poláková a Táňa Nováková. Nejlépe si vedla Soňa, která skončila na konečném 12. místě z 28 závodnic. Všem holkám uteklo finále pouze o kousíček, ale naštěstí se nám dařilo na kladině.
 
 

KLADINA

Holky měly v sobotu dopoledne ještě trénink, kde dostaly za úkol zacvičit 3 sestavy na kladině za sebou bez pádu. Skončilo to tak, že celý trénink trávily holky na kladině, ale výsledek se dostavil na závodech, kde poprvé ani jedna nespadla!!! Soňa a Táňa se navíc dostaly do finále!!! Ve finále se ovšem nervozita dostavila, a tak holky obsadily 7. a 8. místo. I tak to byl krásný výkon a holkám moc gratulujeme!!