Soustředění Poděbrady 2018

Také o letošních prázdninách jsme vyrazili trénovat do Poděbrad. Naše letní oddílové soustředění se neslo v duchu knihy Hobit. Program tomu byl přizpůsoben a účastníci soutěžili o krásné knihy, sledovali film Podivuhodná cesta a sbírali za úspěchy nálepky Hobitů. Ten kdo zlobil - dostal Gluma :-) a ten byl tak ošklivý, že jen málokdo měl možnost se na něj v hodnocení podívat.

Stejně jako každé léto nás velice mile přijali v poděbradské Sokolovně a připravili nám super tréninkové prostředí. Jelikož bylo celý týden ukrutné vedro, byli jsme v tělocvičně téměř pořád. Dvakrát jsme se byli koupat, několikrát vyrazili na kole, ale povětšinu času jsme se věnovali pevnému programu cvičení, posilování, tančení a protahování.

Není snad nikdo, kdo by si nevyzkoušel něco nového a něco nového se nenaučil. Děvčata se pak představila na Hobitích závodech, kde bojovala za družstva šikovně sestavená ze všech našich oddílů. Do poslední chvíle nebylo nikomu jasné, kdo klání vyhraje, tak byly výkony vyrovnané! Děti se hodně poznaly navzájem, byli jsme jeden tým, celou dobu soustředění a bylo to moc fajn :-)

Moc bych chtěla poděkovat všem trenérům a pomocnicím. Bez jejich kamarádského a profesionálního přístupu by se soustředění nepovedlo tak, jak tomu v letošním roce bylo. Myslím, že jsme si to všichni moc užili :-) Jediné co nám chybělo, bylo více času, hlavně tedy na spánek (trenéři)  :-)

Fotografie jsou k dohledání na našich FCB stránkách.

Krásné léto a na viděnou opět za rok v Poděbradech :-)