Soustředění Poděbrady 2016

Naše letošní soustředění se neslo v duchu Olympijských her. Promněnili jsme se ve světoznáme gymnastky a skokany na trampolíně. Secvičili jsme sestavy na hudbu těchto reprezentantů, použili jsme jejich pózy a prvky. Dozvěděli jsme se také hodně o historii OH a zasoutěžili jsme si ve starobylých olympijských disciplínách.

Letos jsme byli v Poděbradech celých 14 dní. Bylo opravdu nádherné počasí a tak jsme kromě treénování a závodění stihli i koupaliště, kola, brusle, vycházky, projížďky lodí a vláčkem. Akce se účastnilo 60 dětí a 15 dospělých členů našeho spolku.

Soustředění se účastnily i děvčátka z přípravky a musím říct, že byla neuvěřitelně ukázněná a vše zvládala bez slziček a v maximální pohodě.

Závodili jsme, jak v gymnastice (čtyřboj) tak ve skocích na trampolíně. Děti se opravdu moc snažily a všechny si domů odvezly nějaký ten dárek a tašku s logem maskota OH.

Podmínky pro trénink v Poděbradech byly vynikající. V tělocvičně nás čekal nový airtrack, nové dopadové plochy pod nářadí, oblíbená molitanová jáma a dokonale vybavená posilovna. Bylo to znát i na cvičení, skoro každý ze zúčastněných se naučil něco nového!  Navíc všichni, bez vyjímky, posílili svoji kondici při každodenním ranním běhu a posilování.

Bylo to prostě super, skvělé a neopakovatelné :-)

Všechny fotografie a videa jsme uveřejnili na našem profilu na Rajčeti - odkaz zde.

 

Všem účastníkům děkuji za super prázdniny :-) a těšíme se opět za rok v Poděbradech na viděnou!