Říčanské hvězdičky 2020

Opět po necelém roce se naše děvčata vypravila na závody do nedalekých Říčan. Jelikož u nás již začínaly prázdniny, jelo nás na závody poměrně málo. Náš spolek reprezentovalo 13 děvčat. V dopoledním závodě v kategorii B to byla pouze jedna závodnice a v odpolední A kategorii závodilo 12 děvčat ze tří našich oddílů.

  • Kategorie 2013

Hanka a Kája připravily na závody Elišku, Markétku, Elu, Dominiku a Victorku. Nejlépe z našich mladších děvčátek závodila Markétka Chlíbková, ta obsadila krásné 10. místo.

  • Kategorie 2011 a 2010

V kategorii 2011 jsme měli tři závodnice, Jasmínku, Sáru a Verunku. Bohužel všechny tři závodnice popadaly z kladiny a to se do jejich výsledků hodně promítlo. Jasmína byla nakonec sedmá, Sára osmá a Verunka devátá. Jo, z kladiny se nepadá :-)

V kategorii 2010 závodila Táňa a Anežka. Holky se moc, moc snažily. Bohužel i Anežku potrápila kladina a tak i přes hezký výkon na všech třech nářadích skončila na 9. místě. Nejlepší naší závodnicí tak byla Táňa Nováková, která zacvičila moc hezky a nakonec, po velkém boji a ve velké konkurenci obsadila krásné 5. místo.

  • Kategorie 2008-2009, 2007 a starší

V kategorii 2008-2009 závodila Soňa a Amélka. Kategorie to nebyla početná, závodilo pouhých 11. děvčat, ale všechna děvčata cvičila moc hezky a nebylo snadné se postavit na stupínky vítězů. Soňa byla nakonec sedmá a Amélie desátá.

Poslední naší závodnicí byla Gabča Kršková, ta měla závod o to složitější, že byla v kategorii 2007 a starší vlastně nejmladší. Bojovala ze všech sil a nakonec obsadila 14. místo.

Všem našim závodnicím moc děkuji, připravovaly se poctivě a předvedly, že umí cvičit skvěle. Příště snad budeme mít i víc toho gymnastického štěstí :-)