Říčanské Hvězdičky 2017

V sobotu 18.3. jsme závodily v Říčanech. Na závody odjely hlavně mladší děvčátka z přípravky a pak několik starších závodnic reprezentovalo Šestajovice v kategorii A na kladině, prostných a na přeskoku.

Závody se konaly v příjemném prostředí sportovní haly Na Fialce. Závodní pole v kategorii malých děvčátek bylo obsáhlé a konkurence tedy velká. Za náš oddíl, za mladší děvčátka, se nejlépe umístila Soňa Poláková, obsadila krásné čtvrté místo a bylo ji moc líto, že nebyla na stupních vítězů. Tak maličko k tomu chybělo!

V kategorii A závodila nejlépe Barča Měšťánková, ta obsadila krásné 5. místo a Kristýnka Bukovská byla 8. Mimo závod (vzhledem k věku) pak závodila Terezka Komínková, která podala velice slušný výkon. Nebyla zřejmě pod stresem a cvičila skvěle. Na třech nářadích posbírala 40,83 bodů a to je krásný bodový zisk :-)

Holkám z VS1 se v závodecj nedařilo. Doufám, že porovnání s konkurencí v nich vyvolá větší chuť trénovat a zlepšit tak svoji výkonnost.

Vše prověříme na jarních přeborech Prahy. Tyto závody budou pro děvčata rozhodující. Ve své kategorii budou plnit výkonnostní stupně, jejich výsledky a splnění limitů rozhodne o postupu, nebo sestupu v závodních oddílech.

Tak holky - poctivě se připravujte!!!

Odkaz na fotografie ze závodů zde.