Mistrovství České republiky ve skocích na trampolíně 2019

Nelly, Kiki a Fany reprezentovaly náš oddíl ve skocích na trampolíně na MČR v Olomouci. Jak se holkám závod vydařil?

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

Za mladší žákyně skákala Nelly Budišová a Kiki Ouřadová. Holky na minulých závodech předvedly neuvěřitelné výsledky (připomínáme, že Nelly skončila na 5. ČP na 10. místě!!!), proto jsme do nich vkládaly velké naděje a holky nás nezklamaly!

Nelly skočila nádhernou volnou sestavu. Povinná byla ovšem s drobnými chybami, takže na finále to bohužel nestačilo. I tak udělala od září velký pokrok!!

Kiki se zase více podařila sestava povinná a drobnou chybku měla ve volné sestavě, kde nedotočila poslední salto na nohy. Skákala jinak opravdu moc hezky a i jí děkujeme za krásnou reprezentaci GT!!

Nervozita z tak velkých závodů se u obou závodnic sice projevila, ale pro holky to bylo pololetí plné těžkých závodů a jsou neuvěřitelně šikovné, vytrvalé a za to jim patří obrovská pochvala a dík!

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Za starší žákyně závodila Fany Macáková. Fanča k nám do oddílu dochází již od roku 2015, tedy patří mezi členy, kteří jsou s námi úplně od začátku! Strašně moc dřela a my jsme na ni neuvěřitelné pyšní!! I přes drobné potíže v kvalifikaci se Fany probojovala až do finále ze 6. místa!!! Ve finále předvedla krásnou, čistou sestavu bez zaváhání, cestování po plachtě a s velmi vysokým hodnocením za výšku. A jak to nakonec dopadlo?
 

CELKOVĚ SE UMÍSTILA NA 6. MÍSTĚ NA MČR VE SKOCÍCH NA TRAMPOLÍNĚ PRO ROK 2019!!! GRATULUJEME!!!