Mikulášské oddílové závody 2019

V letošním roce se konal již pátý ročník oddílových Mikulášských závodů. V letošním roce to bylo poprvé v naší nové, specializované hale v Nehvizdech a závody byly vzhledem k počtu účastníků dokonce dvoudenní. Bylo to moc fajn závodění a setkání s rodiči a fanoušky gymnastiky.

V sobotu 7.12.2019 závodily oddíly Z1 a oddíly GPR. Vystoupení měly děvčata z oddílu gymnastického teamgymu a v podvečer pak závodili skokani na trampolíně. Byl to opravdu nabitý program, ale zvládli jsme to všichni na jedničku!

Pro děti z oddílů Z1 ml. , Z1 starší a oddílů GPR to byly pravděpodobně první gymnastické závody. Snažili jsme se dětem ukázat, jak to na závodech chodí, jak se závodí a co vše je potřeba dodržovat a plnit. Za sebe musím říct, že to děti zvládly naprosto skvěle a upřímně doufám, že se jim samotným i jejich příbuzným závod líbil a že si ho užily.

Pro děti jsme měli připraveny krásné figurky (poháry), medaile a diplomy. Výherci dostali ceny od našich sponzorů a Mikulášský balíček plný dobrot.

Kompletní výsledky sobotních závodů  najdete níže:

Fotografie ze závodů jsou k dohledání na našich FCB stránkách ZDE.
 
V neděli 8.12.2019 pak závodily naše oddíly Z2,Z3,Z4 a Z5.
Děvčata ze závodních oddílů již měla sestavy složitější, byly k vidění těžší prvky, sestavy na hudbu, kvalitní výkony hodné potlesku a uznání. Každým rokem se obtížnost našich Mikulášských závodů navyšuje a jsou k vidění opravdu hezké sestavy.
 
Opět se můžete podívat na kompletní výsledky:
Fotografie jsou k dohledání opět na našich FCB stránkách.
 
Ráda bych touto cestou poděkovala trenérům za přípravu na závody a za pomoc s organizací. Stejně tak bych chtěla moc poděkovat rodičům za návštěvu, za podporu a za pomoc s odměnou pro závodníky.
 
Všem krásné a klidné Vánoce!!!