DUO GYM CUP

Oblíbené závody DUO GYM CUP každoročně pořádané naším oddílem jsou již za námi. Z kapacitních důvodů jsme závody rozdělily do dvou dnů a závodilo se pouze na třech nářadích: na bradlech, kladině a akrobacii. I přes tyto úpravy dorazil letos úplně největší počet závodnic: celkem 236 dívek závodiolo v naší nové hale v Nehvizdech. Jak závody probíhaly?

SOBOTA

Závody začínaly v 10:00 hodin. V sobotu závodily úplně nejmladší kategorie: MIMI I (ročník narození 2015), MIMI II (ročník narození 2014), MIMI III (ročník narození 2013) a MIMI IV (ročník narození 2012). Největší úspěch zaznamenala naše dvojice ve složení Beáta Kozelská a Markétka Chlíbková, které ve veliké konkurenci 18 závodních dvojic obsadily krásné 3. místo!!! Za nejmladší děvčátka startovala dvojice Sofie Pertlíková a Josefína Boudová. Pro tuto dvojici to byly druhé závody v životě, ale i tak si vedly velice dobře a obsadily 5. místo. Za kategorii MIMI II si nejlépe vedla naše dvojice Livia Gotthard a Lily Herclík. Za kategorii MIMI IV to byla zas dvojice ve složení Nela Bělinová a Agáta Veselá, které obsadily krásné 9. místo.
 
 

NEDĚLE

V neděli závodila starší děvčata. Závod byl zahájen již v 9:00 hodin. Kromě závodů dvojic probíhal také závod družstev. Vrátily se nám také putovní poháry. Ovšem ani letos jsme si je nevybojovaly zpět a poháry putovaly oba dva do Ostravy.  V neděli si z našich děvčat v kategorii MLADŠÍ I nejlépe vedla Klára Nechvátalová, která vytvořila dvojici s holčičkou z GYMPRY a skončily na 10. místě. Za kategorii MLADŠÍ II si velice dobře vedla dvojice Jasmínka Štefanová a Táňa Nováková, které obsadily 6. místo v konkurenci 22 závodních dvojic! V kategorii STARŠÍ I závodila Kristýnka Bukovská s Gabčou Krškovou. Týnka bohužel velice ošklivě spadla z kladiny, takže dívky nakonec neobsadily místa na stupních vítězů.
 
V závodě družstev jsme si ale nevedly špatně a náš oddíl GT Šestajovice obsadil krásné 4. místo!! Družstvo tvořily: Táňa Nováková, Jasmínka Štefanová, Klára Nechvátalová a půjčená závodnice Terezka Volhejnová.
 
Chceme poděkovat hlavně našim úžasným trenérům, kteří nám se závody neskutečně moc pomohli!! Bez nich by náš závod neměl tak bezchybný a rychlý průběh!!!
 
Moc děkujeme a těšíme se v příštím roce!