DUO GYM CUP Šestajovice 2017

V neděli 22.1.2017 se v naší sportovní hale v Šestajovicích konal 2. ročník závodu gymnastických dvojic. Na závody zavítalo 14 gymnastických oddílu!  Závodnice z Říčan, Doks, Horních Počernic, Prahy Kampy, Vítkovic, Litvínova, Plzně, Hradčan, Modřan, Slovanu Praha, Dobřichovic, Rožnova pod Radhoštěm a pražského oddílu BG bojovaly o dva putovní poháry starosty obce Šestajovice, pana Romana Hrdlice a o medaile, poháry a krásné ceny od sponzorů a rodičů dětí z GT Šestajovice.

Závody to byly opravdu hezké a k vidění byla celá řada velice kvalitních vystoupení a sestav. Náš spolek přihlásil do závodu 24 závodnic. Holky bojovaly jak v kat. A, tak v lehčí kategorii B. Zaznamenaly jsem opravdu krásná umístění. Nejlepší, zlatá, byla dvojice Kristýna Bukovská a Kristýna Měšťánková. Obsadily jsme i dvakrát stříbrnou pozici, a to zásluhou Anežky Pospíšilové a Táni Novákové v kat. Mimi A a dále pak zásluhou Aničky Černické a Báry Sýkorové v kat. Juniorky a ženy. Bronzové pak byly Eliška Miláčková a Saša Miševa v kat. Mimi B a Terezka Komínková s Aničkou Valešovou v kat. žákyně II B. Čtvrté místo obsadila Lucka Horáková s Barčou Měšťánkovou. Nutno podotknout že na prvních třech místech stály děvčata z Kampy a Vítkovic, takže to byl obrovský úspěch :-)

Naše družstvo v kategorii B obsadilo nádherné 3. místo. Výsledky ze závodů kategorie A najdete ZDE a kategorie B ZDE.

Našim závodnicím gratuluji :-) a nejen jim, hlavně také trenérkám, které holky na závody opravdu vzorně připravily.

Kristýnka a Kristýnka na prvním místě - Mimi+ kat. B

Barča a Anička na druhém místě v kat. A Juniorky a ženy

Anežka a Táňa v kategorii Mimi A na druhém místě

Ráda bych poděkovala všem zúčastněným oddílům - bez Vás by závody nemohly být tak super! Moc všem blahopřejeme a děkujeme za předvedené výkony.

Putovní poháry v letošním roce putují v kategorii B do Říčan a v kategorii A si pohár obhájily závodnice z Vítkovic! SUPER výkony :-)

Děkujeme i všem sponzorům za krásné ceny! Závody sponzorovaly a ceny darovaly: