DUO GYM CUP Šestajovice 2018

V neděli 21.1.2018 se konal v šestajovické hale třetí ročník závodu gymnastických dvojic DUO GYM CUP. Závodu se v letošním roce zúčastnilo neuvěřitelných 245 gymnastek z 19 oddílů z celé České republiky. Do Šestajovic přijela děvčátka z Vítkovic, Moravské Ostravy, z Mostu, Doks, Plzně, Vysokého Mýta, Rožnova pod Radhoštěm a Kolína, dále pak z České Lípy, Dobřichovic, Říčan a několik oddílů pražských (Horní Počernice, Hradčany, Gympra). Závodilo se o opět o putovní poháry starosty obce Šestajovice a o spostu krásných cen od našich sponzorů. V letošním roce odcestovaly putovní poháry v kategorii A do T.J. Sokol Moravská Ostrava a v kategorii B do T.J. Doksy. MOC GRATULUJEME!!!

245 gymnastek bojovalo o ceny v 11 různých kategoriích !

Našim děvčátkům se závod vydařil. Nejlepší umístění jsme zaznamenali v kategorii MIMI. Naše dvě nejmladší děvčátka Marie Měšťanová a Kája Proroková obsadila krásné druhé místo! Stejně tak Nina Gotthardt společně s Nelou Hrubou (hostující gymnastka z Říčan) vyhrála stříbro! Společně pak děvčata utvořila družstvo a obsadila nádherné druhé místo v závodu velkých družstev. Získala krásný pohár do naší sbírky trofejí :-)

V Šestajovicích závodilo 19 oddílů z České Republiky !

Ve starších kategoriích se nejlépe umístila dvojice Barča Měšťánková a Kristýnka Bukovská. Děvčata v opravdu velké konkurenci předvedla kvalitní gymnastické sestavy a obsadila krásné čtvrté místo. Určitě stojí za zmínku i umístění děvčat v kategorii B, Amélie Suss a Šárky Horákové. Děvčata se umístila na hezkém 6. místě a stejně jako jim gratuluji i ostatním závodnicím ze všech našich oddílů. Všechna děvčátka závodila s chutí, radostí a s cílem obsadit co nejlepší místo.

Fotografie ze závodů najdete na našem Facebooku.

Kompletní výsledky najdete zde.

Moc děkujeme našim novým sponzorům. Děvčátka si odnesla domů krásné samolepky gymnastek od společnosti Moje samolepka, starší závodnice pak obdržely voucher od restaurace Frenky´s a majitel restaurace nám poskytl i finanční dar na nákup cen pro vítěze.

Opravdu moc děkujeme, vážíme si Vaší spolupráce!