Přebory Prahy 2017 a Gymnastické naděje

Velice úspěšné závody pro nás byly letošní podzimní Přebory Prahy a Závody gymnastických nadějí.

V neděli 8.10.2017 se stala přebornicí Prahy ve výkonnostním stupni VS1 naše Táňa Nováková.

První místo, zlatou medaili a diplom si vybojovala po nádherném výkonu. Na splnění VS1 je potřeba získat 53 bodů. Táňa závodila naprosto skvěle a její výsledek a součet za všechny čtyři dysciplíny byl 58,90 bodů.

Moc Táňe gratuluji a držím palečky do dalšího tréninku.

VS1 si dále splnila Soňa Poláková (8. místo) a Kristýnka Bukovská (12. místo). Za starší děvčata v kategorii VS1 závodila Valerie Taške a Markéta Marková. Obě děvčata výkonnostní stupeň splnila a Valerie obsadila krásné druhé místo a Markéta 3. místo. Super :-)

Základní stupeň plnila dvě děvčátka, Sophia Dagan a Sára Schnidtová. Obě mají splněno!!! Sophia obsadila nádherné druhé místo :-) Také moc gratulujeme.

VS2 se pokoušely plnit tři gymnastky, Bára Měšťánková, Kristýna Bukovská a Barbora Vajnerová. Limit pro splnění je nesnadný, celkový počet bodů musí dosáhnout 56. Tomuto limitu se nejvíce přiblížila Kristýnka Bukovská se součtem 54,95. Byl to velice hezký výkon, ale bohužel na splnění ještě nestačil. Sestavy VS2 jsou již nyní upraveny a plnění na jaře 2018 pro nás bude jistě příznivější. Tak vzhůru do pilování nového závodního programu :-)

Závody gymnastických nadějí

nám přinesly záplavu čtvrtých míst. Největší zásluhu na tom měla Sára Lysická. Čtvrtá skončila ve šplhu, ve skoku do dálky a čtvrté místo obsadila i v gymnastickém dvojboji. Škoda, že se alespoň jednou nepostavila na stupínky :-(

Krásné páté místo obsadila se stejným počtem bodů Jasmínka Štefanová a Lucka Stankovičová - Krásný výsledek holčičky! V kategorii II závodila nejlépe Eliška Miláčková (7. místo) a Anežka Pospíšilová (9. místo).

Neděle to byla opravdu veleúspěšná a děvčátka odjižděla domů s úsměvem a spokojená. Stejně tak i my trenéři. Máme velkou radost z úspěchu našich nadějí :-)

Fotografie z akce ZDE