Ještědský pohár

Krásný výsledek v Liberci :-)

V sobotu 11.11. odjelo družstvo VS2 reprezentovat spolek na závody do Liberce. Startovalo 5 gymnastek a všechny v jedné kategorii. V kategorii II. pro ročníky narození 2009-2008.

Samo sebou, že Barča Měšťánková a Kristýnka Bukovská měly před ostatními děvčátky velký náskok. Soňa, Laura a Kristýnka Jochová jsou o rok mladší a trénují podstatně kratší dobu, ale .... Soňa podala naprosto fantastický výkon a s jedním pádem (na bradlech se dotkla rukou země) obsadila krásné 14. místo z 37 závodnic. Stejně tak musím pochválit i Markétku Jochovou, která obsadila 18. místo a předvedla také krásné závody.

Ovšem nejlepší a naprosto skvélá byla na těchto závodech Kristýnka Bukovská. Konečně se dostala na stupínky vítězů a to i s pádem z kladiny. Naprosto skvěle zacvičila na prostných, bradlech i na přeskoku. Na bradlech měla nejvyšší známku ze všech účastnic a na akrobacii druhou nejvyšší. Naprosto skvělé a super, až na ty slzy na kladině. Toho nás mohla ušetřit :-) Bojovat se musí za každé situace. Kristýnka se tím jistě poučila do dalších závodů a příště i pády bude řešit s úsměvem!

Barča Měšťánková obsadila 13. místo. Barču dlouhodobě trápí bradla. Musíme to dohnat, protože ostatní nářadí jsou skvělá. Tak vzhůru do dalšího tréninku a hlavně posilování ....